About us

Trendtoppings. is de weblog waar je verschillende nieuwtjes en onthullingen op het gebied van eten, drinken en horeca!

Wij hebben elke dag met eten te maken, niet alleen wij natuurlijk maar jullie ook! Dat is het mooie van eten, het verrast mensen, het brengt vele culturen dichtbij elkaar en we hebben het allemaal nodig om te blijven leven.

Het idee om deze blog te schrijven is ontstaan uit een opdracht van school. Wij; Aimane en Henry hebben gekeken waar onze interesses liggen en zijn een blog gaan schrijven over horeca gerelateerde onderwerpen, opmerkelijke gerechten en alle trends op het gebied van eten en drinken. Onze inspiratie komt voort uit aparte gerechten en vreemde producten die wij wel is voorbij hebben zien komen.

Wij zijn er voor iedereen die passie heeft voor eten, als is het maar in een klein deel van je hart, van jong tot oud, van de professionele kok tot de huisvrouw die thuis kookt.

Stay topping tuned! En laat je verassen door het trendtoppings blog.

 

©   2014, alle rechten voorbehouden

Niets van deze website mag worden gekopieerd, gereproduceerd, opgeslagen in een database, geupload, gedisplayed, verzonden of op welke manier ook, elektronisch, mechanisch, gedrukt en/of gefotografeerd verspreid, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Trendtoppings.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s